iPhone un iPad: “Share My Location” ir pelēks

Vai jūsu iPhone iPhone vai iPad opcija “Share My Location” ir dzeltena? Šeit ir dažas lietas, kuras varat pārbaudīt, ja jums ir šī problēma.

Fix 1 - Pārliecinieties, ka iCloud ir iespējots

Opcija “Share My Location” iedegas tikai tad, ja sinhronizēsieties ar iCloud. Dodieties uz “ Iestatījumi ”> “ iCloud ” un piesakieties ar savu Apple kontu.


Fix 2 - Pārliecinieties, ka vietņu pakalpojumi ir iespējoti

  1. Atveriet “ Settings ”> “ Privacy ”> “ Location Services ”.
  2. Pārliecinieties, vai “ Location Services ” ir ieslēgts pēc izvēles vai “ Off ”.

Fix 3 - Pārliecinieties, vai ierobežojumi nav iespējoti

  1. Sākuma ekrānā atlasiet “ Iestatījumi ”.
  2. IOS12 un jaunākajos režīmos izvēlieties “ Screen Time ”> “ Content Privacy & Restrictions ”> “ Content Privacy ”. IOS 11 un zemāk izvēlieties “ Vispārīgi ”> “ Ierobežojumi ”.
  3. Ierakstiet ierīcē iestatīto PIN. Ja nezināt, kas ir PIN kods, sazinieties ar citiem, kuriem ir bijusi piekļuve ierīcei, lai redzētu, vai tie ir iestatījuši.
  4. Atlasiet “ Atrašanās vietas pakalpojumi ”.
  5. Pārliecinieties, vai ir iespējota “ Atļaut izmaiņas ”.
  6. Atlasiet “ Share My Location ” un pārliecinieties, vai tas ir iestatīts uz “ On ” vai “ Off ”, kā vēlams.

Piezīme. Iespējams, nevarēsit mainīt šo iestatījumu, ja jūsu ierīci nodrošinās jūsu skola vai darba devējs. Šādā gadījumā jums būs jāsazinās ar uzņēmuma ierīču administratoru un jāsaņem tie, lai atbloķētu iestatījumu.