Android: ko dara īsziņas bloķēšana?

Iespējams, esat ievērojuši opciju, kas saka “Bloķēt”, kad pieskaraties un turat atsevišķu īsziņu no dažām Android ziņojumapmaiņas lietotnes versijām. Jūs varētu brīnīties, ko tas dara. Jūs neesat vienīgais.

Īsziņas bloķēšana iezīmē ziņu, lai novērstu tā dzēšanu. Ir vēl veidi, kā izdzēst bloķētas īsziņas, bloķēšanas funkcija vienkārši pievieno papildu drošības slāni, lai novērstu nejaušu dzēšanu.

Tātad, ja bloķējat īsziņu, tad vēlāk vēlaties dzēst visu pavedienu, kas ir iekļauts ziņojumā, tas atstās bloķētos ziņojumus un izdzēsīs pārējo. Daži viedtālruņi aicinās dzēst bloķētos ziņojumus, dzēšot pavedienus, norādot izvēles rūtiņu "Iekļaut aizsargātu ziņojumu" vai "Dzēst bloķētus ziņojumus".

Bieži uzdotie jautājumi

Ja es rūpnīcu atiestatīšu manu Android, vai tā saglabās bloķētus ziņojumus?

Nē, tas nenotiks.